July 8, 2017 - Vakantiepark de Bergen Wanroij - Wanroij / Netherlands

EVENT DETAILS

VENUE: Vakantiepark de Bergen Wanroij  
ADDRESS: Campinglaan 1 Wanroij  
FACEBOOK EVENT: Click Here
 

Na 21 jaar hebben we besloten om ons ouderlijk huis te verlaten en de natuur in te gaan. De Bergen in Wanroij is de nieuwe spot waar we met jou graag op zoek gaan naar een nieuwe energie, een nieuw gevoel. Extrema Outdoor, drie dagen lang, kleinschaliger, intiem en gezellig. We gaan beginnen.

Voor maar €69 ben je er een vol weekend bij inclusief camping + pre én afterparty’s. Niet zo’n tentenbouwer? Huur nu één van onze luxe bungalows, tipi’s of villa’s. Liever één dag of twee dagen pieken? Ook dat kan. Voor €39 heb je een Saturday Ticket en voor €29 een Sunday Ticket.

Alright! Hoe ziet dat weekend er dan uit?

Vrijdag – 12.00 uur tot 1.00 uur + Afterparty
Als jij dat eerste biertje opentrekt en je dansschoenen hebt gepoetst, staan er twee stages op het festivalterrein klaar om je de lekkerste techno en house voor te schotelen. Niks opwarmen, de Full Weekenders gaan er meteen tegenaan.

Saturday Festival – 12.00 uur – 1.00 uur + Afterparty
Word wakker op onze Vintage Art Camping, pak een gezond ontbijtje, laat die zon je benen opwarmen, want er moet gedanst worden. Ga met je vrienden op ontdekkingstocht over De Bergen, door de bossen naar de vier verschillende areas, oneindige creatieve hoekjes en speciale plekjes. Wat muziek betreft trekken we de lijn van vorig jaar lekker door.

Sunday Beach – 9.00 uur tot 23.00 uur
Voor de echte diehards gaan we nog even door. Neem een verfrissende duik in het natuurzwembad en trommel je vrienden op. Pompende muziek en lekker eten zorgen ervoor dat jij die kater overwint en van die laatste uurtjes een onvergetelijke herinnering maakt.